• Veilig
  betalen
 • Gratis verzending
  v.a. € 49,-
 • Wereldwijd
  verzenden
 • Makkelijk
  retourneren
()
Producten € 0,00

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Wonderlamp Bos

Wonderlamp Bos is onze echte sprookjeslamp. Overdag zie je een frisse en strakke print van bomen in grijs en bruintinten.
s’ Nachts is het een drukte van jewelste! De dieren komen gezellig bij elkaar om het vuur, ze vertellen elkaar de spannendste verhalen!
Kijk, daar is Beer! Hij is de grootste van allemaal, maar eigenlijk ook de bangste!
Het liefste blijft hij dicht in de buurt van Vos, die met zijn slimme trucjes altijd de dapperste van het stel is…Beer staat altijd voor iedereen klaar en is een echte goedzak….”

Geleverd met leuk verhaalboekje.
Afmeting: 30 cm diameter en zijn 22 centimeter hoog.

* Verplichte velden

€ 98,00

€ 79,95

Levertijd: 1 - 2 weken

Gratis verzending
v.a. € 49,- 

image alt text
Hartendief bestaat sinds 1997. Hylkia de Jong, het gezicht achter Hartendief heeft aan de Willem de Kooning in Rotterdam modevormgeving gestudeerd. Hartendief Wonderlampen hebben een print aan de buitenkant en een geheim verhaal aan de binnenkant! We hebben ze wonderlampen genoemd: eigenlijk omdat het een klein wonder is om een geheim in iedere lamp te verstoppen! Volle Maan, Bloesem, Ballon en Bos zijn onze vier wondertjes. Wonderlampen zijn iets kleiner van maat dan hun grote broer en zus, de Toverlamp en de Illuzzz lampen. Afmeting: 30 cm diameter en zijn 22 centimeter hoog.
Leeftijd Vanaf de geboorte
Keurmerk getest conform EU regelgeving
Afmeting ∅30 cm
Merk Hartendief

Anderen kochten ook: