• Veilig
  betalen
 • Gratis verzending
  v.a. € 49,-
 • Wereldwijd
  verzenden
 • Makkelijk
  retourneren
()
Producten € 0,00

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Wishbone recycled

Recycled Wishbonebike loopfiets, dé 3-in-1 loopfiets van Nederland. Voor kinderen van 1 tot 5 jaar. De houten uitvoering bestond al langer, nu is er ook deze stoere zwarte kunstof uitvoering, gemaakt van gerecyclede tapijten en vloerbedekking.

De recylced wishbonebike loopfiets heeft een uitgekiend design en is zeer gebruiksvriendelijk. De Wishbonebike is in een handomdraai in 3 hoogtes verstellen en groeit mee met de ontwikkeling van je kind. De recycled Wishbonebike is qua design en mogelijkheden gelijk aan de houten versie.

* Verplichte velden

€ 219,00

Levertijd: uitverkocht

Gratis verzending
v.a. € 49,- 

image alt text
Op het moment dat je kind 1 is en kan lopen, kun je de stoere Wishbone Bike Recycled Loopfiets gebruiken als een trike. De Wishbonebike Loopfiets heeft dan 1 wiel voor en 2 wielen achter. De recyclede zwarte loopfiets is dan heel stabiel en veilig. Wishbone bike als loopfiets tot 5 jaar Zodra je kind er aan toe is, kun je de Wishbonebike Loopfiets ombouwen naar een 'gewone' loopfiets met 1 wiel voor en 1 wiel achter. Als je kind te lang wordt voor de Wishbone Bike Loopfiets dan kun je het frame omdraaien waardoor het zadel hoger wordt en je kind er dus nog langer plezier van heeft. Deze loopfiets is één van de grootste loopfietsen op de markt. De wishbonebike is vanwege de grote stabiliteit ook zeer geschikt voor kinderen met een beperking. De houten Wishbone Bike heeft in Nederland de Zilveren Award 2009 gewonnen voor het beste Baby- en Kinderproduct. Instelbare zithoogte De Wishbonebike Recycled Loopfiets is door middel van de unieke rotafix hoogteverstelling nagenoeg traploos in hoorte te verstellen van van 23 tot 51 cm. De Wishbonebike recycled heeft 12 inch wielen met luchtbanden. Wishbonebike milieuvriendelijk De Wishbone Bike Loopfiets heeft banden van gerecyled materiaal en is gemaakt van gerecyclede tapijten en vloerbedekking. Voor de afwerking van de Wishbone Bike Loopfiets is volledig gebruik gemaakt van milieuvriendelijke producten. Zelfs de verpakking en de gebruikte inkt is milieuvriendelijk.
Leeftijd Vanaf 1 t/m 5 jaar
Garantie 1 jaar
Keurmerk CE en EN71
Kenmerk Kunststof

Anderen kochten ook: