• Veilig
  betalen
 • Gratis verzending
  v.a. € 49,-
 • Wereldwijd
  verzenden
 • Makkelijk
  retourneren
()
Producten € 0,00

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Wishbone bike

De houten Wishbone Bike is het ideale 3-in-1 loopfietsje. Een garantie voor jarenlang fietsplezier. De Wishbone bike is qua design en mogelijkheden uniek in zijn soort en groeit mee met kinderen in zijn of haar ontwikkeling.

Kinderen vanaf 1 jaar kunnen de loopfiets als driewieler gebruiken. Daarna, als kinderen 2-3 jaar zijn, kan de driewieler na een kleine aanpassing omgetoverd worden tot een loopfiets met twee wielen. Draai je het frame om, dan is de loopfiets hoger en is de loopfiets nog steeds geschikt voor 5-jarigen!

Verkrijgbaar in de kleuren: Naturel, groen of rood

* Verplichte velden

€ 199,00

€ 174,00

Levertijd: Direct leverbaar

Gratis verzending
v.a. € 49,- 

image alt text
De Whisbone Bike is ontwikkeld in Nieuw Zeeland en ecologisch verantwoord geproduceerd uit gecertificeerd plantage hout, gerecycled kunststof. De verpakking is gemaakt van gerecycled karton en biologisch katoen. Fysiotherapeuten reageren enthousiast op de Wishbonebike. Het slimme design en het gebruiksgemak dragen bij aan een goede motoriek van kinderen. Bijkomend voordeel van de Wishbonebike is dat kinderen met een beperking of minder ontwikkeld evenwichtsgevoel op deze manier ook kunnen genieten van een loopfiets met een hippe uitstraling. De Wishboonbike is bekroond met de 'Best Babt & Infantproduct Award 2009', categorie Speelgoed. De ultieme pre-bike!
Leeftijd Vanaf 1 t/m 5 jaar
Garantie 1 jaar
Keurmerk CE en EN71
Kenmerk Hout, Milieubewust materiaal

Anderen kochten ook: