• Veilig
  betalen
 • Gratis verzending
  v.a. € 49,-
 • Wereldwijd
  verzenden
 • Makkelijk
  retourneren
()
Producten € 0,00

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Sebra kledingkast 2 deurs

Sebra 2-deurs kledingkast

De Sebra kledingkast is een elegante kledingkast met speciale lades voor de verzorging van de kleine. Helemaal ontworpen in de bekende Scandinavische Sebra look die harmonieert met de andere meubels uit de klassieke meubel collectie van Sebra, waaronder het Sebra bed.

De Sebra kledingkast is erg ruim en heeft een flexibel planken systeem waardoor u eenvoudig de plek van de drie meegeleverde planken kunt aanpassen zonder schroeven te hoeven gebruiken. Er wordt een kaststang gemaakt van massief hout meegeleverd, zodat er ook hangruimte in de kast gebruikt kan worden. De deuren zijn voorzien van ingekeepte handvaten die samen met de kledingkast ‘s afgeronde hoeken de veiligheid van de kinderkamer vergroten.
Het klassiek ontwerp verzekerd een lange levensduur, de kledingkast kan in verschillende ruimtes van het huis gebruikt worden.

afmeting 94 x 50 x 180 cm ( b x d x h )
€ 899,00

Levertijd: 1 - 2 weken

Gratis verzending
v.a. € 49,- 

Verwante producten
Sebrabed wit
Sebrabed klassiek grijs
Sebra commode grijs
De kledingkasten zijn geheel met de hand gemaakt van Europees berkenhout en afgewerkt met een milieuvriendelijke verf. Deze finish heeft anti-bacteriële eigenschappen die we ook bij meubilair voor ziekenhuizen tegenkomen. Goed voor het milieu en voor de gezondheid van jou en die je kindertjes. De kasten zijn leverbaar in wit wat natuurlijk uitnodigt tot combineren met de vele accessoires van Sebra. De kast past in vele ruimtes in het huis.
Leeftijd Vanaf de geboorte
Garantie 1 jaar
Keurmerk CE, NEN veiligheidsnorm, Normen JIS Z 2801 (getest tegen E-coli bacteriën), getest conform EU regelgeving
Kenmerk Berkenhout, Milieubewust materiaal
Merk Sebra
Leverbaar in de kleur white, dark grey