• Veilig
  betalen
 • Gratis verzending
  v.a. € 49,-
 • Wereldwijd
  verzenden
 • Makkelijk
  retourneren
()
Producten € 0,00

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Sebra commode grijs

Op deze Sebra commode kun je veilig luiers verschonen dankzij de hekjes op het bovenstuk. En zodra de kinderen uit de luiers zijn, bouw je het gemakkelijk om tot een prachtig kastje. Zo geniet je ook na de babyjaren nog van dit Scandinavische design!

Kast en commode in één
Je bouwt de Sebra commode eenvoudig van commode naar luxe opbergkastje dankzij het innovatieve 2-in-1 design. Aan de achterkant van de commode zit het bovenstuk met twee hoekbeugels. Schroef deze los om het bovenstuk eraf te halen. Je gebruikt de commode na de babyjaren nog lange tijd in de kinderkamer of op een andere plek in huis.

Afmetingen: 90 x 79,5 x 74 cm (hoogte x breedte x diepte).

€ 699,00

€ 649,00

Levertijd: tijdelijk niet leverbaar

Gratis verzending
v.a. € 49,- 

Verwante producten
Sebrabed wit
Sebrabed klassiek grijs
poppenbed sebra donkergrijs
Sebra commode wit
De commodes zijn geheel met de hand gemaakt van Europees berkenhout en afgewerkt met een milieuvriendelijke verf. Deze finish heeft anti-bacteriële eigenschappen die we ook bij meubilair voor ziekenhuizen tegenkomen. Goed voor het milieu en voor de gezondheid van jou en die je kindertjes. De commodes zijn leverbaar in white en in dark grey wat natuurlijk uitnodigt tot combineren met de vele accessoires van Sebra. En als je de commode niet meer nodig hebt dan kan het bovenstuk verwijderd worden. Je kunt dan nog jarenlang plezier van het meubel hebben want dan is het gewoon een leuk kastje.
Leeftijd Vanaf de geboorte
Garantie 1 jaar
Keurmerk CE, NEN veiligheidsnorm, Normen JIS Z 2801 (getest tegen E-coli bacteriën), getest conform EU regelgeving
Kenmerk Berkenhout, Milieubewust materiaal
Merk Sebra
Leverbaar in de kleur white, dark grey