• Veilig
  betalen
 • Gratis verzending
  v.a. € 49,-
 • Wereldwijd
  verzenden
 • Makkelijk
  retourneren
()
Producten € 0,00

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Retourneren

14 dagen retourrecht

Alle artikelen kunnen binnen 14 dagen aan ons worden geretourneerd indien deze niet zijn gebruikt. Zorg ervoor dat u de etiketten niet verwijdert en het artikel niet vies maakt. Dit bespaart u en ons, in het geval van een klacht, tijd en moeite. Met uitzondering van maatwerkproducten en hygiene producten

Zichttermijn & retourregels  14 dagen retourrecht

Voor bestellingen geldt een zichttermijn van 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling in je bezit is. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen, tenzij anders vermeld.

Controleer alsjeblieft direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken we je vriendelijk zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om dit te melden. 
 
Ben je niet tevreden over het artikel, dan kun je het  retourneren. Dit geldt ook voor actieartikelen en artikelen uit de opruiming. Je kunt het artikel retourneren:

 • binnen de zichttermijn van 14 dagen
 • als het artikel compleet is
 • in de - voor zover redelijkerwijs mogelijk - originele staat en fabrieksverpakking.

Retourafspraak

Voor een snelle en goede verwerking van het teruggestuurde artikel is het volgende van belang:

 • Voeg altijd de pakbon bij het pakket met retour reden
 • Stuur je meer dan één pakje terug en heb je maar één pakbon, voeg dan bij de andere pakketten een brief met daarop je naam, adres en klantnummer.
 • Zodra uw retour gezonden bestelling door ons is ontvangen en geëvalueerd wordt het restitutiebedrag terugbetaald. Het bedrag zal worden terugbetaald binnen enkele dagen na ontvangst van de retourzending
De artikelen kunnen naar volgend postadres retour gezonden worden: 
Kidzzz
Pasdijk 12
7122 NT Aalten
 

Verzendkosten retourneren

Het retourneren van uw bestelling is voor eigen rekening en moet voldoende gefrankeerd zijn.

Terugbetaling

Zodra uw retour gezonden bestelling door ons is ontvangen en geëvalueerd wordt het restitutiebedrag terugbetaald. Het bedrag zal worden terugbetaald binnen enkele dagen na ontvangst van de retourzending.

Artikel ruilen

Wanneer een artikel niet bevalt, niet de juiste maat of kleur heeft, wilt u dit artikel natuurlijk ruilen. Dit kunt u gemakkelijk doen door de te vervangen artikel(en) te retourneren en vervolgens gelijk een nieuwe bestelling te plaatsten op de website. Zo ziet u gelijk of het artikel nog beschikbaar is. Wij raden u aan uw bestelling meteen te bevestigen, zeker als de voorraad nog maar gering is.

Wanneer u een nieuwe bestelling plaatst om uw huidige artikel(en) te vervangen houdt dit wel in dat u nog een rekening zal ontvangen. Wij kunnen helaas vanwege technische redenen de bestellingen niet met elkaar verrekenen. U betaalt dus in eerste instantie twee rekeningen. Na ontvangst van uw retourzending krijgt u binnen enkele dagen het restitutiebedrag op uw rekening gestort.