• Veilig
  betalen
 • Gratis verzending
  v.a. € 49,-
 • Wereldwijd
  verzenden
 • Makkelijk
  retourneren
()
Producten € 0,00

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Naamlamp

Met de NAAMLAMP geeft u iemand een zeer persoonlijk cadeau! U bepaalt zelf welke naam (of korte tekst) op de lamp wordt aangebracht. Daarnaast kunt u kiezen uit 10 prachtige kleuren. Het ideale cadeau voor de pasgeborene.
Deze lamp is vervaardigd met onze lasersnijder en is gesneden uit plexiglas en berken multiplex. De lasersnijder zorgt voor een unieke zwarte snijlijn, wat een bijzonder afwerking van de randen geeft.

Ontwerp: Jurre Groenenboom
Afmetingen: 28x17x7,5 cm
Lengte snoer: 2 meter
Fitting: E14 (de lamp wordt geleverd zonder lichtbron)

* Verplichte velden

€ 50,00

Levertijd: 3-4 werkdagen

Gratis verzending
v.a. € 49,- 

image alt text
Met de NAAMLAMP geeft u iemand een zeer persoonlijk cadeau! U bepaalt zelf welke naam (of korte tekst) op de lamp wordt aangebracht. Daarnaast kunt u kiezen uit 10 prachtige kleuren. Het ideale cadeau voor de pasgeborene. Deze lamp is vervaardigd met onze lasersnijder en is gesneden uit plexiglas en berken multiplex. De lasersnijder zorgt voor een unieke zwarte snijlijn, wat een bijzonder afwerking van de randen geeft. In onze werkplaats dragen onze digitale ambachtslieden veel zorg over de kwaliteit van het lasersnijwerk, de montage van de fitting en snoer en het verpakken. Bijgevoegd in de verpakking treft u het keurmerk van de maker die verantwoordelijk was voor deze lamp. LET OP: Het gebruik van speciale lampen zoals halogeen of 12 V-lampen wordt door ons ten sterkste afgeraden in verband met mogelijke oververhitting! Gebruik bij voorkeur een lamp met een laag wattage (< 40 W): een spaarlamp of LED-lamp. U kunt ook direct een geschikte Led lamp erbij bestellen. Specificaties: Afmeting: 28 x 17 x 7,5 cm. Lengte snoer: 2 m Fitting maat: E14
Leeftijd Vanaf de geboorte
Garantie 1 jaar
Keurmerk NEN veiligheidsnorm
Kenmerk berken multiplex , plexiglas
Afmeting 28x17x7,5 cm
Merk CRE8 urban fabrication

Anderen kochten ook: