• Veilig
  betalen
 • Gratis verzending
  v.a. € 49,-
 • Wereldwijd
  verzenden
 • Makkelijk
  retourneren
()
Producten € 0,00

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Zazu

Na jarenlange ervaring in de babymarkt en met 3 kinderen thuis als testpanel, heeft Nynke Bakker de stap genomen om haar eigen merk kinderprodukten ZAZU op te zetten. Dit Nederlandse merk is een hit in Nederland en buitenland. Zaza heeft mooie en hippe kinderwekkers op de markt gebracht zodat uw kindje niet om 5 uur s nachts wakker wordt. De slaaptrainer Sam is een groot succes en staat ook nog eens super leuk op de kinderkamer. Deze zijn in verschillende kleuren te krijgen voor de jongens en meiden kamer.

Sinds kort heeft Zazu haar collectie uitgebreid en het nachtlampje Lou ontwikkelt. Dit mooie nachtlampje met uil geeft een mooie sfeerverlichting op de kinderkamer zodat het niet helemaal donker is.

Nieuwsgierig naar welke producten Kidzzz van dit merk verkoopt? Ga dan naar categorie merken en selecteer het merk.
€ 39,95

Levertijd: Direct leverbaar

Gratis verzending
v.a. € 49,- 

Na jarenlange ervaring in de babymarkt en met 3 kinderen thuis als testpanel, heeft Nynke Bakker de stap genomen om haar eigen merk kinderprodukten ZAZU op te zetten. Dit Nederlandse merk is een hit in Nederland en buitenland. Zaza heeft mooie en hippe kinderwekkers op de markt gebracht zodat uw kindje niet om 5 uur s nachts wakker wordt. De slaaptrainer Sam is een groot succes en staat ook nog eens super leuk op de kinderkamer. Deze zijn in verschillende kleuren te krijgen voor de jongens en meiden kamer. Sinds kort heeft Zazu haar collectie uitgebreid en het nachtlampje Lou ontwikkelt. Dit mooie nachtlampje met uil geeft een mooie sfeerverlichting op de kinderkamer zodat het niet helemaal donker is. Het reageert ook nog op geluid waardoor het lampje aanspringt als uw kindje bijvoorbeeld huilt. Zazu is een vooruitstrevend Nederlands merk met mooi design. Met ZAZU willen wij produkten ontwikkelen die ouders en kinderen helpen bij het opgroeien.