Terug

Kinderkamer Verlichting (5)

Met onze kinderverlichting en kinderkamerverlichting maak je de kamer van je kind een stuk gezelliger.

Filters

 • Beestenbos Wandlamp - Everzwijn

  De BEESTENBOS WANDLAMP is een gezellige en mooie wandlamp voor op de kinderkamer. Met dit EVERZWIJN, uitgevoerd in eiken (Benjamin) of notenhout (Jelte) breng je letterlijk een stukje bos in de kinderkamer.
  Afmetingen: 42 x 27 x 8 cm

  49,-

  Vergelijk
 • Beestenbos Wandlamp - Egel

  De BEESTENBOS WANDLAMP is een gezellige en mooie wandlamp voor op de kinderkamer. Met deze egel, uitgevoerd in eiken (Thomas) of notenhout (Juliette) breng je letterlijk een stukje bos in de kinderkamer.
  Afmetingen: 42 x 27 x 8 cm

  49,-

  Vergelijk
 • Beestenbos Wandlamp - Eekhoorn

  De BEESTENBOS WANDLAMP is een gezellige en mooie wandlamp voor op de kinderkamer. Met deze eekhoorn, uitgevoerd in eiken (Emma) of notenhout (Amelie) breng je letterlijk een stukje bos in de kinderkamer.
  Afmetingen: 42 x 27 x 8 cm

  49,-

  Vergelijk
 • Beestenbos Wandlamp - Hert

  De BEESTENBOS WANDLAMP is een gezellige en mooie wandlamp voor op de kinderkamer. Met dit lieve hertje, uitgevoerd in eiken (Sophie) of notenhout (Yfke) breng je letterlijk een stukje bos in de kinderkamer.
  Afmetingen: 42 x 27 x 8 cm

  49,-

  Vergelijk
 • Beestenbos Wandlamp - Slak

  De BEESTENBOS WANDLAMP is een gezellige en mooie wandlamp voor op de kinderkamer. Met dit lieve slakje, uitgevoerd in eiken (Jonas) of notenhout (Filou) breng je letterlijk een stukje bos in de kinderkamer. Bovendien met een zeer persoonlijk tintje, want

  49,-

  Vergelijk

Met onze kinderverlichting en kinderkamer verlichting maak je de kamer van je kind een stuk gezelliger: van nachtlampjes tot aan prachtige hanglampen, wandlampen en wonderlampen en naamlampen. deze lampen met een persoonlijk tintje voor zorgen voor een extra persoonlijke slaapkamer of als origineel cadeau.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

U kunt hier maximaal 3 producten vergelijken.

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »