• Veilig
  betalen
 • Gratis verzending
  v.a. € 49,-
 • Wereldwijd
  verzenden
 • Makkelijk
  retourneren
()
Producten € 0,00

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

2 artikel(en)

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Je ziet een molton vaak niet meer maar ze zijn onmisbaar voor je bed. Hieronder lees je waarom…

 

Wat is molton?

Van molton wordt vaak gedacht dat het een product is maar het is een molton een techniek, afgeleid van het woord moltonneren. Simpel gezegd betekent het dat een basisstof, zoals katoen of polyester, geruwd is. Een molton hoeslaken kan dus gewoon een katoenen hoeslaken zijn, dat met de molton techniek behandeld is.

Lees meer
Geplaatst door Kim Bongers

Goed slapen is erg belangrijk voor de ontwikkeling van je kind.  Slaap heeft veel invloed op de groei van het lichaam en hersenen. Wanneer kinderen niet voldoende slapen kan er mogelijk een groeiachterstand optreden. Want tijdens de slaap worden er namelijk nieuwe groei hormonen aangemaakt. Deze hormonen worden met name aangemaakt wanneer het kind zich in een diepe slaap bevindt. Als een kind erg slecht slaapt, zal deze relatief weinig tijd doorbrengen in een diepe slaap waardoor dit dus een groeiprobleem zou kunnen veroorzaken.

Kortom het is echt belangrijk om een goed kindermatras aan te schaffen, voor de ontwikkeling van je kind. Maar waar let je nu eigenlijk op bij de aanschaf? Naast natuurlijk het kostenplaatje en bedformaat. Of je nu gaat voor een ledikant, groot ledikant, juniorbed of je kind al in een ‘normaal’ bed slaapt…

Lees meer
Geplaatst door Tref reclame

2 artikel(en)

per pagina
Van laag naar hoog sorteren